A Touch for light
/


Light up your Life

 

Bach Bloesem therapie

(Voor mens en dier)

Al tijdens mijn HBO studie, Logopedie was mijn belangstelling gewekt in Bach Bloesems, omdat een lerares mij hiervan de mooie werking zelf liet ervaren.

Al bijna 30 jaar ben ik met deze zo mooie bijzondere bloesems bezig. Alleen de laatste jaren ben ik me meer gaan verdiepen in de werking van deze bloesems op volwassenen, kinderen en dieren. Omdat men vaak heel puur en direct reageert, zijn de resultaten vaak snel merkbaar. De Bach bloesems

Bach bloesems heb je nu in heel veel verschillende vormen, vanuit verschillende landen ge oogst. De Engelse bach bloesems zijn degenen die oorspronkelijk door Dr. bach werden ontwikkeld. Ik zelf vind het ook fijn om de Nederlandse Bach Bloesems te gebruiken, juist omdat wij hier in nederland wonen en te maken hebben met onze eigen flora. Denk hierbij maar eens aan hooikoorts. Maar zoals er vele verschillende therapie vormen zijn, is dit ook weer een keuze voor jezelf.

Dr. Bach heeft 38 bloesems besproken en hij was er altijd van overtuigd dat bij ziekten ook emotionele, gedrag en omgevingsfactoren aanwezig zijn.

Deze 38 zijn in 7 hoofdgroepen verdeeld:

·        Vind hoop en Geluk: met de bloesems: Larch, Elm, Pine, Crabapple, Star of Bethlehem, Sweet Chestnut en Willow

·        Uw zorgen overwinnen: met de bloesems: Aspen, Cherry Plum, Mimulus, Red chestnut en Rock Rose.

·        Ken Uzelf: met de bloesems: Cerato, Gentian Gorse, Hornbeam, Scleranthus en Wild Oat.

·        Maak contact met anderen: met de bloesems: Heather, Impatiens en Water Violet.

·        Blijf bij Uzelf: met de bloesems: Agrimony, Centaury, Walnut en Holy.

·        Leven en Laten Leven: met de bloesems: Beech, Chicory, Rock Water, Vervain en Vine.

·        Leef bij de dag: met de bloesems: Chestnut Bud, Clematis, Honeysuckle, Mustard, Olive, White Chestnut en Wild Rose.

Een mix bestaat vaak uit meerdere bloesems. Zo kunnen diverse variaties gemaakt worden. Welke mix voor jou het beste zal zijn, wordt bepaald door het stellen van vragen en de combinatie: “a Touch for Health” en pendelen.

Iedere remedie is geassocieerd met een basis menselijke emotie. Op deze wijze zijn ze dus goed toepasbaar bij emotionele problemen. Ze werken positief in op emoties welke door jou als negatief worden ervaren. Denk hierbij aan stress, faalangst, neerslachtigheid, schuldgevoelens, over bezorgdheid e.d.

Dr. Bach wilde deze remedies zo eenvoudig mogelijk houden om ook de prijs per flesje laag te kunnen houden, zodoende kan iedereen van deze mooie werking profiteren.

Ook bij kinderen en dieren helpt het. En er is uit onderzoek gebleken dat 88% van de mensen zich na de behandeling beter voelen. Wel is het belangrijk deze druppels lange tijd na elkaar in te nemen.

Heb jij iets waar je nu tegen aanloopt, neem dan contact met me op.

De behandeling en het flesje heb ik, zoals Dr. Bach dit al besloot, zo laag mogelijk gehouden:

 

De gebruik flesjes zijn pipet flesjes en worden aangemaakt met Bio-appelazijn als conservering.

Gratis eerste consult (evt. per skype) + eerste stockflesje: € 7,50,- (wel komen hier de verzendkosten bij)

Nabestelling van hetzelfde flesje: € 6,-