A Touch for Light

Light up your Life

Viviane van Tol

Al geruime tijd ben ik geïnteresseerd in alles wat met Spiritualiteit en Universeel Bewustzijn te maken heeft. Ik heb menig opleiding en cursussen gedaan op dit gebied, zoals: Universal White Time Healing, Eclectisch Medium Therapie (EMT), Bach Bloesem Therapie, Aroma Therapie, Massage en Energetische Therapie. Sinds juni 2017 ben ik met de praktijk: "A Touch for Light" begonnen. De naam zegt alles waar ik voor sta, via een persoonlijke Touch met behulp van Lichtmeesters en het Universum, probeer ik ieder te begeleiden met zijn of haar doel hier op aarde. Deze reis is uiterst interessant en leerzaam en het samen hiermee bezig zijn brengt meer inzicht in jouw taak of taken hier op aarde.  Ook als je even niet prettig in je energie zit, kun je bij mij terecht.

Verder is het ook mogelijk om een Spirituele tekening te laten maken, met een uitleg over de gebruikte symbolen en wat dit betekend op dit moment in je leven. Door mijn contact met engelen, gidsen en evt. overledenen kan het gebeuren dat ik tijdens een consult een portret of tekening doorkrijg van voor jou belangrijke gidsen.

De praktijk

De consulten zullen gericht zijn op het loslaten van fysieke, emotionele en energetische blokkades. Door belemmerende overtuigingen en ervaringen te transformeren krijg je meer inzicht in jezelf en je Bewust Zijn. Verder zal door het schoonmaken en in balans brengen van je energetisch systeem je Innerlijke Kracht jou in staat stellen bewust te worden wie je bent en wat je doel is hier op aarde.

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden van consult, of deze combineren.                 

Coaching voor Persoonlijke en Spirituele bewustwording.

  • Begeleiding en coachen van kinderen en pubers.
  • Energetische behandeling als consult of op afstand.
  • Energetische massage, met gebruik van Aromatische Oliën.
  • Spirituele tekening of portret.
  • Drukpunten massage van het hoofd.