A Touch for Light

Light up Your Life

 

 

 

 

Al geruime tijd ben ik geïnteresseerd in alles wat met Spiritualiteit en Universeel Bewustzijn te maken heeft. Ik heb menig opleiding en cursussen gedaan op dit gebied, zoals: Universal White Time Healing, Energetisch Medium Therapie (EMT), Bach Bloesem Therapie en Aroma Therapie. Sinds juni 2017 ben ik met de praktijk: "A Touch for Light", begonnen. Hier wil ik cursussen, workshops geven op alle gebieden waar mijn persoonlijke interesses liggen en dat is best breed. Maar vooral zal ik met hulp van de Lichtmeester en het Universum min aandacht richten op het coachen van diegenen die zich ook spiritueel willen ontwikkelen. Vaak kom ik mensen tegen die bezig zijn te "ontwaken" maar san helemaal niet weten hoe hier mee verder te gaan. Deze ontdekkingsreis samen aan te gaan is wat het coachen zo uiterst interessant en leerzaam maakt, voor allebei.

Het is voor mij telkens weer een geweldig mooi proces om een ander re begeleiden met het vinden van zijn of haar doel hier op 

In deze tijd van haasten en drukte en overvolle agenda's komt het meer dan eens voor dat je je niet lekker in je energie voelt zitten, vaak moe bent, prikkelbaar en dat het gewoon lijkt alsof je gewoon niet tot rust kunt komen je gunt jezelf geen tjid om op adem te komen. Ook hier kunnen we samen naar kijken. Behalve dat ik d.m.v een heerlijke energetische  behandeling je energie huishouding weer in balans kan brengen, kunnen we ook kijken naar hoe je er voor kunt zorgen langere tijd in balans te blijven. 

 

Verder is het ook mogelijk om een Spirituele tekening te laten maken, met een uitleg over de gebruikte symbolen en wat dit betekend op dit moment in je leven. Door mijn contact met engelen, gidsen en evt. overledenen kan het gebeuren dat ik tijdens een consult. een portret of tekening doorkrijg van voor jou belangrijke symbolen, gidsen of soms zelfs overledenen met een speciale boodschap.

Ik zie je graag eens  bij mij op de praktijk voor een consult of misschien bij een workshop of een van de cursussen, 

Tot ziens wellichtWelk Evenement start binnen kort?

26 maart: Workshop: Pendelen voor beginners.

Ben je geïnteresseerd in het pendelen, heb je een pendel maar weet je niet helemaal hoe deze te gebruiken. Heb je het wel eens geprobeerd, maar je weet niet helemaal wat er nou precies gebeurd? dan is deze workshop voor jou geschikt.

Pendelen heeft niks te maken met het oproepen van geesten, of het willen voorspellen van de toekomst. Bij het pendelen stel je vragen en leg je daardoor contact via je eigen wijsheid met je eigen onderbewuste. Alles hangt daarmee af van het stellen van de vragen en welke middelen je gebruikt.

Tijdens de workshop wordt een begin gemaakt om je te leren:

- hoe je veilig pendelt.

- hoe je precies vragen stelt.

- hoe je pendelbladen precies gebruikt.

- hoe je de pendelbewegingen interpreteert.

Al met al een zeer leerzame workshop. Als je geïnteresseerd bent, vul dan het onderstand contactformulier in op dit tab of bel me even.

Je eigen bijdrage voor deze workshop is €40,- incl. btw.

 

 Gastenboek.

Maria Kloeg
22-02-18 19:55:02
Dinsdag super leuke workshop gehad van de lenormand kaarten.zeer interessant. Ook veel gelachen...goed uitgelegd ook door vivian...ik wacht op de volgende oefen avond