A Touch for Light

Light up your Life

Speciale Winter- Aanbieding

De drukke maand december.. je rent en vliegt van hot naar her: Dit nog even doen, dat nog even ….

En voor je het weet begin je vermoeid te worden, je kunt minder aan en minder hebben dan normaal en je merkt kleine of grote ongemakken als pijn,  wel licht een verkoudheid erbij, want tja… het weer zit ook niet echt mee.

Of je bent wat prikkelbaar, slaapt wellicht slecht waardoor je echt merkt dat je minder prettig in je vel zit.  Dit zijn dan ook de laatste dagen van dit jaar en mogelijk kijk je terug op wat er dit jaar allemaal gebeurd is.Wat waren je voornemens en wat is ervan terecht gekomen. Wat is er allemaal gebeurd dit jaar en belangrijker: watt was de impact van dit alles op jou. Ben je flexibel door alles heen gestroomd, of merk je toch wel dat je door de vele vragen, even de weg kwijt bent?

Wanneer je al stappen op jouw spirituele pad hebt gezet, weet je heus wel dat je eventjes tijd nodig hebt voor jezelf, voor zelfreflectie, door even wat pas op de plaats te houden.

als je nu bij jezelf merkt dat het toch allemaal wat zwaarder is dan verwacht, dat je eigenlijk wel behoefte hebt om er even tussenuit te gaan, al was het maar voor een dag.. Je zou graag in deze drukke hectische tijd wel even een momentje voor jezelf willen nemen...

Kijk dan eens naar deze bijzondere aanbieding:

                  Voor Slechts 10,- Euro.

- Een heerlijke ontspannende massage met gebruik van speciaal voor jou ontwikkelde oliën.

- een Chakra- reading met daarbij een chakra- balancering.

- een Universele Engelen Energie healing.

- Een tarot / orakel legging om prangende vragen te beantwoorden

Aan jou de keuze.

Deze wintermaanden geldt hiervoor de speciale aanbieding van slechts 10,-Euro per sessie.

In een warm, prettige, liefdevolle sfeer even tot jezelf komen.. een echt cadeautje voor jezelf.

Wil je van deze aanbieding gebruik maken, neem dan contact met me op om een afspraak te maken. .

Hartegroet,

VivianneLifecoach

Als je je leven op dit moment als zwaar ervaart, je voelt je gewoon niet als jezelf, of je ervaart alles als een sleur. Dan help ik als Lifecoach om een inzicht te krijgen in wat voor jou de beste manier is om weer plezier te hebben, je stress te verminderen en weer te genieten van leuke dingen.

Massage

Als je eens jezelf wilt verwennen, tijd nemen voor jezelf, ontspannen, dan is een massage een weldaad voor lichaam en geest. heerlijke aromatische oliën prikkelen je zintuigen en werken dieper in op je lichaam.  Tijdens zachte muziek en aanrakingen op een respectvolle wijze kun je even wegdromen.  

Healing of Afstandhealing

Een healing met Universal White Time is een ervaring op zich. In White Time bevinden zich alle mogelijke kleuren en tijdseenheden. Op deze manier is het mogelijk om de klacht waar jij last van hebt aan te pakken bij de bron. Tijdens een Universal White Time healing wordt teruggegaan naar het moment net vòòr het ontstaan van de klacht. Ook een healing aanvragen op afstand behoort tot de mogelijkheden.

Workshops en Cursussen

Wil je verder in je ontwikkeling, heb je gesnuffeld aan Spiritualiteit en ben je benieuwd geworden hoe dit nu in jouw leven toegepast kan worden.. Kijk dan eens bij cursussen of op de kalender.

Tot gauw!

Viviane.