A Touch for light
/


Light up your Life

 

Nieuw in september.

Spirituele huiskamer avonden:

 

Vanaf september is er de mogelijkheid om huiskamer avonden te organiseren. Bij de gastheer/ gastvrouw thuis zullen we er dan een mooie avond van maken. Er kan overlegt worden wat er geboden wordt, rekening houdend met jouw wensen. Meerdere onderwerpen zijn mogelijk.

Onderwerpen waaruit gekozen kan worden o.a.

·        Wat is mediumschap?

·        Korte contacten met dierbare overledenen.

·        Het laten lezen van de aura, energie en ziel pad bij elke aanwezige.

·        Lezen van de Tarot, Lenormand of Engelen orakelkaarten voor iedere aanwezige.

·        Lezen van foto’s, kaarten en/ of voorwerpen.

.       Nieuw: zand lezen. Door je handdruk in het zand lees ik je energie.

·        Korte privé- readings met nadruk op een vraag of 2 korte vragen: bv. Waar liggen mijn talenten en passies?

·        Wat is intuïtie, intuïtieve ontwikkeling en hoe maak je dit groter?

Ben je nieuwsgierig, wellicht een beetje sceptisch? Organiseer dan eens zo’n avond voor je kennissen of vrienden. Laat je eens verwennen en voer mee op de stroom van de avond, maak kennis met een wereld die, hoewel onzichtbaar, altijd om ons heen verblijft en leer wat zij je te vertellen hebben om je levensdoel te ontdekken. 

Voor deze avonden is een minimum van 5 personen en de eigen bijdrage is naar eigen inzicht.

De eigen bijdrage voor een huiskameravond bedraagt €10,- per persoon. De gastvrouw is gratis plus zij krijgt altijd een eigen attentie.

Interesse? Neem dan contact met me op een avond te organiseren.

 

Doe eens wat anders met je vrienden.

Heb je eens zin in een leuk avondje uit met vriendinnen, je moeder, je dochter of elke andere combinatie die je maar ingedachte hebt, dan heb ik hier wel enkele leuke mogelijkheden.

1. Het Transformatiespel:

  Gezamenlijk spelplezier… gedeelde inspiratie aan de hand van een van te voren bepaald speldoel… en dan naar huis met nieuwe helderheid en stevige ankers.

   Het Transformatiespel is een eenvoudig, krachtig en toch diepgaand middel tot bewustwording. Je begint met je speldoel, een persoonlijk thema, iets wat jou op dit moment in je leven bezig houdt en je ervaringen gedurende het spelen kunnen je duidelijke feedback en nieuwe inzichten geven om je een stap verder op je levenspad te brengen.
  Je onderzoekt je persoonlijk speldoel op Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel vlak.

   In kleine groepen van maximaal 4 personen speel je het spel door elkaar inzichten en adviezen te geven. Het opzet is alleszins verrassend van opzet en erop gericht om je vooropgezet speldoel te doorzien en inzichten te krijgen, welke je verder kunnen helpen in je dagelijks leven.

  Dit is een plezierige en gezellige manier om jouw levensspel te doorzien en te gaan begrijpen hoe jij omgaat met problemen in jouw leven en hoe jij jouw levensspel speelt ook hoe je daar, als je wilt, veranderingen in aan kunt brengen

Je eigen bijdrage is €15,- incl. btw. per persoon per avond.

Wil je een avondje boeken, vul dan een contactformulier in op de homepagina.


2. Het Tarotlabyrint:

Het speelbord van 'Tarot Labyrint' toont in één oogopslag alle 78 kaarten van   het Universal Waite Tarotspel in hun elementaire verbanden en volgordes.

Je speelt het spel door middel van het gooien van een dobbelsteen, die je  door het labyrint van de tarot leidt.
      Bij elke kaart is er een korte tekst  met 'orakeltjes', opdrachten of verwijzingen naar andere kaarten. De teksten  nodigen je uit om actief met de kaarten bezig te zijn en je belevingen te delen  met je medespelers.   

Iedere speler start vanuit een zelfgekozen vraag of thema. Je route door het   spel brengt je in contact met wat voor jou op dit moment van belang is.   

Omdat de opdrachten uitnodigen tot intensieve uitwisseling tussen de spelers,  is het spel óók zeer geschikt voor kleine groepen mensen, die willen werken aan  hun onderlinge communicatie en samenwerking. Deskundige begeleiding daarbij kan   gewenst of noodzakelijk zijn.   

Veel kennis van de tarot is niet noodzakelijk. Als spel begeleider heb ik genoeg kennis van de tarot om de spelers door het spel te leiden.

Heb je zin om dit spel te boeken, neem dan contact op via het contactformulier op de homepagina.

Je eigen bijdrage is €15,- incl. btw. per persoon per avond.

3. Oefen avonden voor tarot of Lenormand of een ander orakel.

Wanneer je de workshop voor het Lenormand orakel of de cursus: Zielsinzicht m.b.v. de Tarot hebt gevolgd, dan is het mogelijk je op te geven voor een oefenavondje voor een van bovenstaande: Lenormand of Tarot.

Bij genoeg animo kan er een avond georganiseerd worden

Voor deze avond avond wordt je eigen bijdrage: € 12,50- incl. btw.

Bij elke gezellig avondje is koffie of thee met iets lekkers inbegrepen.