A Touch for Light

Light up your Life

Lifecoach:

Zie je het op dit moment even niet zitten, ervaar je veel stress in je werk of relatie en gezin?  Of wil je uit de sleur stappen, je meer ontplooien maar weet niet hoe te beginnen of waar? Ik kan je helpen om een overzicht te maken van je leven en je weer op weg te helpen. We kunnen samen jouw manier vinden om Stress en spanning te verminderen en zo je pad weer zichtbaar te krijgen. Zo kun je weer genieten van alles en iedereen om je heen.

Hoe ziet een consult er mogelijk uit?

Bij binnenkomst word je verwelkomt met een lekker kopje thee of koffie. Je krijgt dan een korte vragenlijst in te vullen, zodat in kaart gebracht kan worden wat je vraag precies is en wat je verwacht van een consult.

Het consult kan gericht zijn op het loslaten van fysieke, energetische en emotionele blokkades. Op deze manier wordt je op weg geholpen om overzicht en inzicht te krijgen op jouw leven en je invulling hiervan. Leren bewuste keuzes te maken, grip krijgen op het hier en nu, zullen je helpen om weer gelukkiger en relaxter te zijn. Als hulpmiddelen gebruik ik Aromatische oliën, Bach bloesems, Chakra balanceren, Want der Kennis-symbolen, healing, Innerlijk Kind therapie, informatie uit vorige levens ( indien nodig) of Healen met Engelen.

We kunnen werken aan:

  • Voor jezelf opkomen.
  • Het leren nee te zeggen.
  • Balans vinden tussen al je levenstaken.
  • Gezond en gevarieerd eten.
  • Tijd voor jezelf te nemen.
  • Het toepassen van nieuwe inzichten in je leven.
  • Stress release.

Alle coachings-sessies worden op maat voor jou persoonlijk gemaakt. Wil je een vrijblijvend intake gesprek, boek dan een afspraak via de e-mail of een telefonisch gesprek.Vrijblijvend intake gesprek van anderhalf uur is € 45,-We zullen hier dan een mogelijk te volgen coachplan op maat maken, waarna het jouw eigen keuze is om deze verder te volgen.               


Tot gauw!

Viviane.