A Touch for Light

Light up your Life

Massage:

Even genieten, een moment voor jezelf.. heerlijk relaxen terwijl je je laat masseren. Je zintuigen worden geprikkeld door de heerlijke olie, zachte muziek en de massage. De oliën worden zorgvuldig uitgezocht en aangepast aan jou persoonlijk. Zo kunnen ze de gelegenheid krijgen in te werken op je de diepere processen van je lichaam en op je ziel. Je zult direct een intens resultaat merken. Je kunt keuze maken uit de volgende massages:

Intuïtieve massage van het bovenlichaam.

Intuïtief masseren is masseren vanuit het hart, vanuit de intuïtie.  Een intuïtieve massage wordt gegeven met respect, liefde en gevoel.  Vanuit Innerlijk contact wordt contact gemaakt met de ander. Intuïtief masseren is niet alleen technisch, maar ook koesterend en verzorgend masseren.  Bij intuïtief masseren staat de hele mens centraal. De kern van de intuïtieve massage ligt in zijn unieke wijze van communiceren zonder woorden. Een intuïtieve massage is een ontmoeting van mens tot mens.

Intuïtief masseren is aanraken, aangeraakt worden en geraakt worden.

Gezicht, nek, schouders en armen worden tijdens deze heerlijke intense massage gemasseerd. Wanneer je deze massage regelmatig ondergaat, zullen de resultaten op het gebied van verbeterde bloedcirculatie, betere energie doorstroming, vitaliteits- verhoging, stress release vermindering van spanningshoofdpijn en balans voor lichaam en geest duidelijk zichtbaar worden.

Chakra-stempel massage

Chakra is een woord uit het oude Sanskriet en het betekent wiel of rad. Je kunt het je voorstellen als een verbinding tussen het fysieke lichaam en het energetische lichaam. Je hebt in je fysieke lichaam zeven hoofdchakra’s en een heleboel kleinere chakra’s, het zijn energiepunten waardoor de energie heen stroomt. Daarmee neem je informatie in je op en laat je ook weer heel wat los. Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die niet altijd even leuk zijn. De manier waarop je ermee omgaat bepaalt of zo’n gebeurtenis een blokkade zal worden. Een blokkade houdt in dat een chakra niet meer open en in beweging is zoals het eigenlijk hoort.

Als een chakra niet meer in beweging is, en de energie niet meer vrijelijk kan stromen, raakt het als het ware verstoord. In het begin merk je daar misschien niet zoveel van, maar op de lange duur kan dat voor lichamelijke en geestelijke problemen gaan zorgen.

Bijvoorbeeld:
Wanneer het derde chakra, de maag, geblokkeerd is en dit een lange tijd aanhoudt zonder dat er aandacht aan wordt geschonken, is de kans groot dat er op een gegeven moment maagklachten gaan optreden. Op het geestelijke vlak zal het inhouden dat je wilskracht en doorzettingsvermogen steeds minder worden.

Tijdens een chakra-stempelmassage gaan we op verschillende manieren aan de slag met de chakra’s: het polariseren van de chakra’s, pulsen, masseren van de buik en voeten met warme olie, het plaatsen van warme kruiden op de chakrapunten en het masseren van de voeten met warme kruiden stempeltjes.

Een hele bijzondere, ontspannende en inzicht gevende massage!

Cadeau bon

Een leuk idee om te geven en zeker ook om te ontvangen. Vraag naar informatie over deze aanbieding.