A Touch for light

Light up your Life

Healing en Energetische Therapie.

Bij een aanvraag voor een healing of een energetisch consult, wordt altijd aan het begin samen gekeken welke vorm van healing op dit moment het beste voor je is om weer je energetische balans terug te krijgen. Dit gebeurd altijd op het moment van het consult. Er zal dan blijken welke vorm van healing dan het beste voor je is.

Energetisch chakra balanceren zorgt ervoor dat de energiecentra waar je energie in en uitstroomt weer in balans wordt gebracht, hierbij wordt ook de aura gezuiverd en geheeld. Bij deze vorm van heling kunnen Bach bloesem remedies of essentiële oliën gebruikt worden.

Acces Bar Sessie, is het aanraken van punten op het hoofd, waarbij zorg wordt gedragen dat deze licht worden vast gehouden. Door dit op deze manier te doen worden de bars in en op het hoofd actief. Wanneer de Bars actief zijn ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen op die je ooit hebt gehad. Het enige wat jij hoeft te doen is je te ontspannen en te voelen wat er met je gebeurd. De ruimte die dan ontstaat in je hoofd geeft rust, vrijheid, kalmte enz.

Engelen Healing Consult is het gebruik van Engelen energie die door de Lichtmeesters en Engelen wordt doorgegeven rechtstreeks door mij. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zuivere energie van diverse kleuren, afhankelijk van de engelen die deze energie channelen. Vaak wordt de zuiver witte, gouden of helder blauwe energie gebruikt, ook is dit per persoon afhankelijk. Het gebeurt vaak dat tijdens een Engelen Healing consult tevens informatie wordt doorgegeven (reading).

Het maken van een Zielenspiegel, gebeurt heel vaak voorafgaande aan een consult waarbij ik me afstem op de consultant d.m.v. zijn of haar naam en geboortedatum. Door het gebruik van een pendel of een horoscoop en het afstemmen op de persoon krijg ik zo meer informatie over wat nodig is voor de heling en de coaching.

 

Aangeraden wordt om na een consult, rustig aan te doen en veel water te drinken om een goede doorstroming van alle energieën die op gang gebracht zijn te blijven bevorderen.

 

Heling en Reading op Afstand

Tevens is het ook mogelijk een healing op afstand aan te vragen, hierbij zal ik me ook eerst op je focussen om te zien wat er precies nodig is. Er wordt hiervoor een tijd afgesproken, waar jij je dan op een rustige plaats gaat relaxen. Het beste is om ervoor te zorgen dat je niet gestoord kan worden. Een afstand-healing neemt meestal tussen de 20 en 30 minuten in beslag. Je kunt een kaarsje branden, wat wierrook banden, met een rustig muziekje op de achtergrond, terwijl je rustig zit of ligt om de healing door je heen te laten gaan.

  • Vision-ATFL1