A Touch for light
/


Light up your Life

 

Ook in het najaar is er weer keuze uit leuke, leerzame cursussen en/of workshops.

Workshop Lenormand:

Heb je altijd al met de Lenormand kaarten willen werken, vond je haar kaarten mooi en werd je getrokken door de mystiek achter haar persoon, haar leven en haar inzichten binnen het leggen van kaarten, dan is dit nu je kans. In deze workshop wordt inzicht gegeven in haar manier van kaarten leggen, haar zienswijze en haar kaarten.

Wat komt aan bod?

- Betekenis van de Lenormand kaarten.

- je leert actief verschillende Lenormand leggingen.

Door deze workshop op een praktische manier en in een veilige omgeving van kleine groepjes te geven, krijg je al gauw begrip van de kaarten en inzichten in de totale leg wijzen. Na het doen van de workshop kan je deelnemen aan de Lenormand oefenavonden.

Jouw investering in deze workshop is € 40,- incl. btw, kopje koffie / thee, materiaalkosten en een kleine versnapering.

Wil je je voor deze leuke workshop inschrijven, neem dan even contact met me op d.m.v. het contact formulier op de eerste tab, of neem telefonisch contact.

Vervolg workshop Lenormand:

Na de basis workshop Lenormand kaarten, waarbij de nadruk ligt op de betekenissen van de kaarten en de 9-kaart legging. Werk ik nu aan een vervolg. Hierbij is het mijn bedoeling om de grote Lenormand legging meer te trainen en de onderlinge verbanden van de kaarten en de onderlinge combinaties meer aan bod te laten komen.

Ook zal meer aandacht besteed worden aan specifieke vragen vanuit de vraagsteller, zoals: relatie- en carriëre gerelateerde vragen.

Workshop pendelen (Radiësthesie)

Ben je geïnteresseerd in het pendelen, heb je een pendel maar weet je niet helemaal hoe deze te gebruiken. Heb je het wel eens geprobeerd, maar je weet niet helemaal wat er nou precies gebeurd? dan is deze workshop voor jou geschikt.

Bij het pendelen stel je vragen en leg je daardoor contact via je eigen wijsheid met je eigen onderbewuste en je Hoger zelf. Alles hangt daarmee af van het stellen van de vragen en welke middelen je gebruikt. Er openen zich toegangen tot het onderbewuste waar de gewenste informatie kan of mag worden verkregen.

Tijdens de workshop wordt een begin gemaakt om je te leren:

- hoe je veilig pendelt.

- hoe je precies vragen stelt.

- hoe je pendelbladen precies gebruikt.

- hoe je de pendelbewegingen interpreteert.

Een leuke en leerzame workshop, dat gegeven wordt in een gezellige atmosfeer, met een persoonlijke begeleiding. Als je geïnteresseerd bent, vul dan het contactformulier in op het contact tab of bel me even.

Je investering voor deze workshop is €45,- incl. btw, een kopje koffie en versnapering en materiaal. Start 19.30 Einde: 22.00

Avond cursus: Zielsinzicht m.bv. de Tarot

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in het gebruik van tarot en orakelkaarten, dan is deze cursus voor jou zeker een must. Je leert hier alles over de grote Arcana, de kleine Arcana en diverse gebruikte leggingen. Door met de tarot te leren werken, werk je bewust aan het op gang brengen van je innerlijke processen. Je leert de taal van de symbolen en je kunt hierdoor tot een hoger Universeel Inzicht komen in de processen in en rond je. De Tarot helpt je innerlijke (eigen) wijsheid omhoog te laten komen. Zij wordt gezien als de spiegel van je ziel.

Wat komt aan bod?

-        De Grote Arcana ( 3 lesavonden)

-        De Kleine Arcana ( 1 lesavonden)

-         Extra informatie - leggingen - verdieping van de tarot.

Na het volgen van deze cursus kan je deelnemen aan de Tarot- oefenavonden, die door ons georganiseerd worden.

Voorwaarde: de enige voorwaarde is enthousiasme en interesse in het gebruik van de tarot op een diagnostische manier.

Eigen bijdrage voor een workshop bedraagt: €45,- voor een Cursus van 6 avonden bedraagt deze: € 275- (inclusief inschrijfgeld, materiaal en btw) De lessen worden gegeven in een gezellige sfeer in kleine groepjes op voor jou bestemde avonden van 19.00 tot 22.30.