A Touch for light

Light up your Life

  

Spiritueel Coachen

Bij de Spirituele coaching kijk ik samen met jou naar alle aspecten die te maken hebben met een klacht van de cliënt. Vanuit mijn achtergrond als logopedist heb ik ervaren dat in de reguliere zorg enkel naar de klacht wordt gekeken, terwijl de oorzaak van een probleem niet wordt mee genomen in het totaalbeeld.

Als coach kijk ik zowel naar de klachten als het totaalbeeld, waardoor ik een duurzame en passende oplossing voor de klachten kan bieden. We kijken samen naar wat de stress punten zijn in je leven op dit moment en waar je graag aan wilt werken. Waar wil je in je leven naartoe streven en hoe wil je dit bereiken.

Lichamelijke Klachten

Wanneer er sprake is van lichamelijke klachten, zoals rugklachten, hoofdpijn, gewrichtspijn en Fibromyalgie, ga ik hierbij dus op zoek naar de reden van deze klachten. Deze kunnen in het verre verleden liggen nog voor dit leven of in dit leven. Via het maken van een zielenspiegel kan ik dit zien. De klachten zelf kunnen verlicht worden d.m.v. Reiki, White Time healing of Aroma therapie.

Mentale Klachten

Ook bij mentale klachten kan ik via dezelfde holistische benadering hulp bieden, samen kijken we hoe we het plezier weer terug in je leven kunnen krijgen. b.v. bij: stress, burn- out ( Energetische massage, Chakra- Aura behandelingen, Bach Bloesem- en Aroma Therapie, Cursus Mindfulness ) Ook hier wordt weer door het maken van een zielenspiegel naar het totaalbeeld gekeken om op deze wijze begrip te creëren voor het waarom van deze blokkades in je leven.

Coaching bij Kinderen

Door mijn ervaring als logopediste met kinderen en pubers en mijn begeleiding van kinderen met autisme en adhd, voel ik me erg betrokken met de kinderen van deze tijd, degenen die het moeilijk hebben door allerlei verschillende oorzaken. Deze kinderen kunnen vaak tegen veel onbegrip aanlopen, waar zij en daarmee ook hun ouders dan geen raad weten. Hoog gevoeligheid bij kinderen is een vaak gehoorde oorzaak.  Coaching van kinderen is er dan ook vooral op gericht om te leren omgaan met de HSP ( hoog gevoeligheid). Door mijn eigen hoog gevoeligheid kan ik gemakkelijk invoelen hoe ik daarmee kan helpen.