A Touch for light
/


Light up your Life

 

Agenda maand qpril 2019

Er zijn momenteel geen berichten.Een nieuwe lente, een nieuw begin?

WIl jij je graag meer verdiepen in het kunnen lezen van Engel orakel kaarten, de tarot, het pendelen van een zielespiegel, de Lenormand Orakel kaarten dan kun je altijd een berichtje doen zodat we een datum kunnen prikken.

Het gebruik van orakel kaarten komt steeds meer op. Het is een fijne manier om meer inzicht te krijgen in je dagelijkse situaties of zelfs in je levensdoel. Bij consulten maak ik gebruik van verschillende vormen van deze orakels om een nader inzicht in jouw je huidige omstandigheden te krijgen.

Maar zelf kun je ook leren om te gaan met orakels. Ik bied dan ook workshops en cursussen aan over:

  • Lezen van Engel Orakel Kaarten.
  • Pendelen van een Zielespiegel.
  • Zielsinzicht d.m.v. de tarot.
  • Workshop Lenormand I en II.
  • Oefenmiddagen met anderen na het volgen van een cursus of workshop.

Agenda april 2019, Omschrijving.

Donderdag 4 april: Nieuwe maan meditatie.

Bewust omgaan met de nieuwe maan energie, een nieuwe maan staat voor het planten van de zaden van je toekomstdromen. In een groepje van 5 tot 6 personen mediteren . Je verdiepen op de doelen waaraan  je de komende 2 weken wilt gaan werken.

Woensdag 10 april: Orakel oefenavond.

Voor diegenen die al verder zijn m.b.t. het gebruik van orakel kaarten en diegenen die een workshop hebben gevolgd bij mij.

Maandag 15 april: Tarot Oefenavond.

Als je je al verdiept hebt in de tarot, maar je wilt nog oefenen, dan is deze avond zeker voor jou. Oefenen met elkaar in een fijne omgeving en sfeer. Ook als je de cursus: Zielsinzicht door de tarot I hebt gevolgd bij mij is deze avond voor jou.

Donderdag 18 april: Volle maan meditatie.

WIl je de Volle Maans energie bewust meemaken, dan is deze meditatie avond voor jou. De Volle maan staat voor: - resultaat, vergeving, loslaten en dankbaarheid. In een groepje van 5 tot 6 personen zullen we mediteren op je persoonlijke emoties rondom de maan.

Vrijdag 19 april: Spiritueel Cafë in 't Meandertje - Middelburg.

Hier ben ik aanwezig voor spiritueel coaching en het lezen van Lenormand kaarten. Eigen Bijdrage is naar eigen inzicht.

Woensdag 25 april: Workshop Ziele spiegel maken met de pendel. Deel 1.

Wil je je verder verdiepen in het gebruiken van je pendel. Dieper ingaan over de betekenis van het pendelen, hoe je een zielespiegel van jezelf of anderen kunt maken met de pendel, dan is deze workshop voor jou. De workshop bestaat uit 2 delen.

Woensdag 24 april: Huiskamer Thema avond: Omgaan met Engelen, Gidsen en meesters uit het Universum.

Je hebt vast wel gehoord van engelen, gidsen of meesters uit het Universum. In deze thema- avond met gelijkgestemden, komen deze onderwerpen aan bod waar ieder meer informatie over wilt krijgen. In een fijne veilige omgeving kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over verschillende onderwerpen. Deze avond zullen we spreken over Gidsen, Engelen en meesters.

Eigen Bijdrage voor de thema- en meditatie avonden bedraagt:€7,50. Dit is inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers. Om deze avonden toegankelijk te maken voor iedere geïnteresseerde, is de eigen bijdrage laag drempelig gehouden.