A Touch for Light

Light up Your Life

Tarot week kaart:

Shadowscape Tarot

Uit het zo mooie deck van Stephanie PUI-MUN LAW heb ik een kaart getrokken voor de week van 18 april 2018


Deze kracht kaart staat eigenlijk voor alle verschillende vormen van kracht die je in je leven tegen kunt komen.

Zoals bij Rider Waite zie je hier ook een vrouwspersoon de leeuw temmen, met haar zachte handen. Het is haar eigen innerlijke krachtbron, haar geloof en vertrouwen in zichzelf die deze krachtdaad doet slagen, de zachtheid van haar handen wordt geleid en energetisch kracht gegeven door haar eigen innerlijk vertrouwen, rust en geloof in zichzelf. Dit zijn de vormen van innerlijke kracht. Terwijl de leeuw de uiterlijke vormen van kracht belichaamt, hij houdt een vurige bal in zijn poten en hij spreidt een en al kracht ten toon.

Betekenis van deze kaart:

Moed, rust, kalmte en geduld, medeleven geloof in jezelf, zachte overredingskracht. Het beheersen en controleren van woede en impulsiviteit en instaat zijn om geweld en woede te beheersen in plaats van erdoor te worden beheerst. Onwrikbaar vastberadenheid is datgene waardoor je tot het gewenste einde komt.

Betekenis voor deze week:

Wanneer je in situaties komt waar felheid en woede in jou of rondom jou opkomt, herinner je dan dat er die verschillende vormen van kracht bestaan en blijf vertrouwen in je eigen innerlijke zachte kracht. Je hoeft niet altijd hard met hard te vergelden. Die onwrikbare vastberadenheid brengt je òòk naar jouw eigen doel. Ook al kom je voor die brute kracht te staan. Ga met moed, rust, kalmte, zachte overredingskracht gewoon door op datgene wat jou goed lijkt.