A Touch for light
/

Light up your Life

 

Healing en Energetische Therapie.

           Hoe verloopt een consult?

Het eerste consult van 30 minuten is gratis. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een consult, dan kijken we samen welke van de door mij aangeboden vormen van healing of coaching bij jou past. Deze eerste 30 minuten zijn vooral toegespitst op kennismaking en het bepalen van je vraag of probleem en welke healing voor jou het best voelt. Samen zullen we dan een plan op maken voor de toekomst.

Er is keuze uit de volgende mogelijkheden, let wel dit is maar een korte opsomming . Tijdens de consulten zal ik voornamelijk door afstemming op jou, in staat kunnen zijn meer aan te bieden. Ik gebruik o.a. tarotkaarten of engelenorakelkaarten, de pendel, 

Energetisch chakra balanceren

Hierbij werk ik voornamelijk aan je energie centra, waar je energie in en uitstroomt. Het is belangrijk dat deze in balans zijn omdat zij voor jouw totale energie huishouding van je hele lichaam zorgen. Ook de Aura bekijk ik en indien nodig zuiver ik deze van de dag dagelijkse invloeden waar we allemaal mee te maken hebben, zoals stress, negativiteit, Elektro smog e.d. Ik gebruik hierbij allerlei methoden, zoals: Reiki, Kristallen, Bach Bloesem remedies of Aromatische essences.

Engelen Healing

is het gebruik van Engelen energie die door de Lichtmeesters en Engelen wordt doorgegeven rechtstreeks door mij. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zuivere energie van diverse kleuren, afhankelijk welke energie door hen wordt doorgegeven.  Vaak wordt de zuiver witte, gouden of helder blauwe energie gebruikt, Ook kan gebeuren dan tijdens een Engel Healing de chakra’s en aura, evenals restanten van invloeden uit het dagelijks leven of zelfs van vorige levens wordt opgeschoond. Ook wordt regelmatig informatie doorgegeven tijdens deze vorm van healing, wat weer belangrijk is voor je geestelijke ontwikkeling en groei. 


Dit is voor mij een belangrijk onderdeel van de consulten, ik stem me dan op je af d.m.v. je naam en geboortedatum en door gebruik van de pendel, horoscoop en het afstemmen op de persoon krijg ik zo meer informatie over wat er nodig is voor de healing en/of de coaching. Hierdoor krijg ik informatie wat op dit moment belangrijk is om te zien waar je je bevindt op je zielen pad. Zo kunnen we samen gericht werken aan wat jou op dit moment bezig houdt en waarin je nog kunt groeien.

Healing en Reading op Afstand:

Door het gebruik van de Universele Energie van het Licht en de Lichtmeesters is het ook mogelijk om een healing  en/of een reading op afstand aan te vragen. Er wordt hiervoor een tijd afgesproken, waar jij je dan op een rustige plaats gaat relaxen. Het beste is om ervoor te zorgen dat je niet gestoord kan worden. Een afstand-healing neemt meestal tussen de 20 en 30 minuten in beslag. Je kunt een kaarsje of  wat wierrook branden, met een rustig muziekje op de achtergrond, terwijl je rustig zit of ligt om de healing door en over je heen te laten gaan.

Spiritueel Horoscoop:

In mijn ervaring als life coach en medium wordt er vaak gevraagd om een verslag van hetgeen op dit moment belangrijk is in iemands leven. Er is vaak interesse in de persoonlijke levensprocessen, karaktereigenschappen en zielen doel. Dit nu kan ik d.m.v. Je geboorte datum, geboortetijd en geboorteplaats voor je in kaart brengen. Hierbij richt ik me vooral op de spirituele aspecten in je leven, zoals: je kwaliteiten, karma, zielen doel, gelukspunten en dergelijke.

 

Inwijdingen:

Als je net als ik ook geïnteresseerd bent in het werken met energie, in het healen van mensen of jezelf bestaat er ook de mogelijkheid om een inwijding aan te vragen. Bij deze inwijding zal via symbolen de weg van jouw bewustzijn geopend worden voor de energie van jouw keuze. Je kunt altijd om meer informatie vragen.

Welke vormen van inwijding zijn er?

-      Spiritueel en Intuïtief openen.

-      Aartsengel inwijding

-      Etherische Kristal - Kruiden en Bloemen Inwijding.

-      De opgestegen Meesters inwijding.

-      Golden Light inwijding.

-      Kundalini Reiki I,II en III

-      Gold Reiki.

-      Dolfijnen Reiki

-      Shamballa Reiki

Iedere inwijding heeft eigen toepassingen binnen het totale energiewerkveld. Als je met energie wilt gaan werken is het prettig en mooi om je op deze manier te openen voor de Krachtvelden om ons heen. Bij elke inwijding word je een handboek met uitgebreide uitleg opgestuurd,

 

Energetische Huisreiniging:

Alles en iedereen is energie, waar je ook gaat of wie je ook tegenkomt, je hebt met energie te maken. Kijk maar eens naar een boom, de energie rondom een boom voelt altijd fijn, goed. Zelfs zodanig dat je je erdoor opgeladen kunt voelen. Helaas zijn er ook momenten waarop je voelt dat er minder positieve energie om je heen is. Door in een ruimte te komen waar net ruzie is geweest of waar andere zware energieën hangen kun je hier behoorlijk last van krijgen.

Denk daarbij aan hoofdpijn, onverklaarbare vermoeidheid, je voelt je gespannen of rusteloos, je slaap is onrustig of vermengt met angstige dromen, je krijgt rillingen of je hebt het opeens koud ( als een vlaag om je en door je heen). Ook kunnen elektrische apparaten reageren op deze zware energieën, door spontaan aan of uit te gaan of storingen te vertonen.

Wanneer je langere tijd doorbrengt in deze zware energetische trillingen, kan het zelfs zorgen voor blokkades in jouw leven of in die van je huisgenoten. Door een huis reiniging komt de energie weer in balans omdat tegelijkertijd ook de personen die in het huis verblijven gereinigd worden. Hetzelfde geldt bv. als je gaat verhuizen, het is dan altijd goed om van te voren het huis waar je naar toe gaat te laten reinigen.
 

 

 

 
E-mailen
Bellen