A Touch for light
/

Light up your Life

 

Hallo,


Leuk dat je even op mijn website komt kijken.
Kijk gerust even rond, en je kunt me altijd vragen stellen hoor.
Als je iets wilt weten over de tarot, dan is de tarot weekkaart iets voor je. Verder zullen ook artikels geplaatst worden over diverse onderwerpen.

Veel plezier.

 

Laat ik me even voorstellen:

Mijn naam is Viviane, en de betekenis van deze naam komt van “Bibiana,” Wat de levendige betekend. En levendig ben ik altijd geweest. Ik hou van het leven en ben een echt onderzoek type. Alles wat ik interessant vind, diep ik verder uit.

Ik ben altijd al hoog gevoelig geweest, maar heb dit me nooit echt gerealiseerd. Voor mij was het een “anders’ voelen. Nu besef ik dat ik altijd connectie heb gevoeld met alles om me heen, vooral energetisch en spiritueel.

Het magnetiseren, Helderhoren en Geestelijk Pendelen, werd me door een lieve vriendin van toen tegen de 70 jaar geleerd en dit was voor mij een grote openbaring. Ook omdat ik toen besefte dat dit altijd al bij me is geweest door mijn jeugd heen

Later ben ik me verder gaan verdiepen in Reiki, Lenormand en Tarot leggingen als persoonlijke ontwikkeling.

Toen ik deels door te zijn afgekeurd om te werken als logopediste en deels door de opvoeding van mijn zoon, meer tijd kreeg ben ik meer studies gaan volgen. Zo is er Hypnose therapie, Coaching, Bach Bloesem en Aromatherapie (voor mens en dier), Universal White Time en Mediamieke Familieopstellingen bijgekomen.  

Ik probeerde steeds een eigen invulling te geven aan wat ik telkens leerde om het voor mezelf zo goed mogelijk te integreren in mijn dagelijkse leven.

Het lopen van dit levenspad heeft me altijd veel voldoening en invulling gegeven, het leerde me a.h.w. kijken achter alles wat er met me en rondom me gebeurde. 

Natuurlijk is het voor iedereen verschillend hoe je op je levenspad komt en je doel gaat vinden. Alleen jijzelf kunt bepalen wat goed voor je is, wat werkt en wat niet werkt. Jij bent je eigen leermeester en heler.

Door een open levenshouding aan te nemen, leer je iedere keer opnieuw van jezelf en van de mensen om je heen. Wil je daarbij een helpende hand dan heb ik hiervoor verschillende manieren ter beschikking. 

Wat ik op deze website wil is het plaatsen van datgene waar mijn interesse altijd naar uit is gegaan en hier artikelen over schrijven.

Het is goed echter om hierbij voor ogen te houden, dat dit alles Mijn Eigen Inzicht is, je bent vrij om je eigen waarheid te vinden. Graag zelfs!