A Touch for light
/


Light up your Life

 

 


Spiritueel Coach Middelburg

  • Spiritueel coach.
  • Energetisch Therapeut
  • Reiki en Universal White Time Healer.
  • Thema avonden.
  • Cursussen en Workshops.


Hallo,
Leuk dat je even op mijn website komt kijken.
Kijk gerust even rond, en je kunt me altijd vragen stellen hoor.
Als je iets wilt weten over de tarot, dan is de tarot weekkaart wellicht iets voor je.

Vormen van Healing:

Op de pagina vormen van healing, vertel ik welke healing methodes ik toepas bij een mogelijk consult. Vaak worden verschillende methodes toegepast tijdens een sessie, zoals Reiki en Universal White Time Healing, Ontspanningsmassage, Hypnotherapie, Coaching gesprekken e.a.

In deze tijd van grote verantwoordelijkheden, drukte in en rondom jezelf, de vele eisen die aan iedereen gesteld worden, is het fijn om eens een momentje voor jezelf te nemen.  Een ontspanningsmassage in een fijne, warme ruimte kan dan precies zijn wat je nodig hebt, om helemaal uit je hoofd te komen en weer gevoel voor je lichaam te krijgen. Door gebruik van fijne warme oliën, aromatische oliën en de verschillende massage technieken kom je dan helemaal tot rust.

Vormen van massage:

  • Chakra balancering en totale reiki beghandeling.
  • Ontspanningsmassage voor delen van het lichaam - Dit in combinatie met Energetisch Healen van bv. Aura en Chakra's
  • Massage met magneten. Deze massage kan over de kleding worden gegeven.

Bach Bloesem Therapie.

Hier vind je wat bach bloesem precies is en welke toepassingen gebruikt worden binnen mijn praktijk.

Workshop / Cursus.

Ook worden workshops en cursussen gegeven, hiervoor ben ik op dit moment bezig met een nieuwe locatie waar deze gegeven zullen worden in de toekomst. Op gebied van tarot, Lenormand maar ook wanneer je jezelf verder spiritueel wilt ontwikkelen zullen genoeg cursussen en trainingen worden aangeboden. Verder zal ook aandacht gegeven worden aan de creativiteit door bv. Intuïtief schilderen, intuïtief tekenen met was en nog veel meer.

Huiskamer- en Thema avonden.

Als medium organiseer ik avonden waar het accent ligt op de spirituele wereld rondom ons. Via voorwerpen, afstemming op ieders ziel,zandlezing van je handafdruk, engel orakel kaarten, Tarot- of Lenormand leggingen komen zo diverse aanwijzingen door waarbij het hoofddoel gericht is op jouw eigen levenspad en je zielen doel.

Tarot- en Lenormand leggingen.

Voor persoonlijke lezingen m.b.v. de tarot, Lenormand kaarten, engel orakel kaarten kan een afspraak worden gemaakt, waarbij de lezing op papier voor je wordt uitgetypt. E.e.a. is ook mogelijk op afstand, met gebruik van messenger of skype.

Consulten en Tarieven.

Hier vind je de verschillende mogelijkheden nogmaals beschreven, met daarbij wat per onderdeel jouw eigen investering zal zijn. 

Door een open levenshouding aan te nemen, leer je iedere keer opnieuw van jezelf en van de mensen om je heen. Wil je daarbij een helpende hand dan heb ik hiervoor verschillende manieren ter beschikking.


Veel leesplezier,

Viviane

Als je persoonlijk op de hoogte gehouden wilt worden, schrijf je dan in, met onderstaand contactformulier. Maandelijks krijg je dan een nieuwsbrief met allerlei nieuwe weetjes en leuke artikelen toegestuurd.