A Touch for light
/

Light up your Life

 

Ook in het najaar van 2020, is er weer keuze uit leuke, leerzame cursussen en/of workshops. Vanaf september op een nieuwe lokatie.

Workshop Lenormand:

Heb je altijd al met de Lenormand kaarten willen werken, vond je haar kaarten mooi en werd je getrokken door de mystiek achter haar persoon, haar leven en haar inzichten binnen het leggen van kaarten, dan is dit nu je kans. In deze workshop wordt inzicht gegeven in haar manier van kaarten leggen, haar zienswijze en haar kaarten.

Wat komt aan bod?

- Betekenis van de Lenormand kaarten.

- je leert actief verschillende Lenormand leggingen.

Door deze workshop op een praktische manier en in een veilige omgeving van kleine groepjes te geven, krijg je al gauw begrip van de kaarten en inzichten in de totale leg wijzen. Na het doen van de workshop kan je deelnemen aan de Lenormand oefenavonden.

Jouw investering in deze workshop is € 55,- voor een middag of ochtend. Dit is incl. btw, materiaalkosten en ook thee, koffie en een kleine versnapering worden verzorgd.

Wil je na het volgen van deze workshop oefenen, dan bied ik de mogelijkheid om in een groepje met elkaar te oefenen. Hier krijgen alle cursisten die bij mij een van de orakel workshop of cursussen hebben gevolgd, de gelegenheid om met elkaar te oefenen.

Wil je je voor deze leuke workshop inschrijven, neem dan even contact met me op d.m.v. het contact formulier op de eerste tab, of neem telefonisch contact.

Workshop Lenormand deel 2:

Na de basis workshop Lenormand kaarten, waarbij de nadruk ligt op de betekenissen van de kaarten en de 9-kaart legging is het mogelijk een vervolg workshop te doen.  Hierbij ligt de nadruk op het trainen van de grote Lenormand legging en de onderlinge verbanden van de kaarten en de onderlinge combinaties meer aan bod te laten komen. Hierbij zal vnl. gebruik gemaakt worden van de expanded version van de Gilded Reverie deck gemakt door Ciro Marcelli.

Ook zal meer aandacht besteed worden aan specifieke vragen vanuit de vraagsteller, zoals: relatie- en carriëre gerelateerde vragen.

Workshop pendelen (Radiësthesie)

Ben je geïnteresseerd in het pendelen, heb je een pendel maar weet je niet helemaal hoe deze te gebruiken. Heb je het wel eens geprobeerd, maar je weet niet helemaal wat er nou precies gebeurd? dan is deze workshop voor jou geschikt.

Bij het pendelen stel je vragen en leg je daardoor contact via je eigen wijsheid met je eigen onderbewuste en je Hoger zelf. Alles hangt daarmee af van het stellen van de vragen en welke middelen je gebruikt. Er openen zich toegangen tot het onderbewuste waar de gewenste informatie kan of mag worden verkregen.

Tijdens de workshop wordt een begin gemaakt om je te leren:

- hoe je veilig pendelt.

- hoe je precies vragen stelt.

- hoe je pendelbladen precies gebruikt.

- hoe je de pendelbewegingen interpreteert.

Een leuke en leerzame workshop, dat gegeven wordt in een gezellige atmosfeer, met een persoonlijke begeleiding. Als je geïnteresseerd bent, vul dan het contactformulier in op het contact tab of bel me even.

Jouw eigen investering bij het volgen van een van de workshops bedraagt: € 50,-

Avond cursus: Zielsinzicht m.bv. de Tarot

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in het gebruik van tarot en orakelkaarten, dan is deze cursus voor jou zeker een must. Je leert hier alles over de grote Arcana, de kleine Arcana en diverse gebruikte leggingen. Door met de tarot te leren werken, werk je bewust aan het op gang brengen van je innerlijke processen. Je leert de taal van de symbolen en je kunt hierdoor tot een hoger Universeel Inzicht komen in de processen in en rond je. De Tarot helpt je innerlijke (eigen) wijsheid omhoog te laten komen. Zij wordt gezien als de spiegel van je ziel.

Wat komt aan bod?

-        De Grote Arcana ( 3 lesavonden)

-        De Kleine Arcana ( 1 lesavond)

-         Extra informatie - leggingen (1 les avond)

Na het volgen van deze cursus kan je deelnemen aan de Tarot- oefenavonden, met meerdere cursisten van de workshops en de cursussen. Zo doe je ervaring op in het werken met welk orakel dan ook.

Voorwaarde: de enige voorwaarde is enthousiasme en interesse in het gebruik van de tarot op een diagnostische manier.

Voor een Cursus van 6 avonden bedraagt jouw eigen investering: € 275- (inclusief inschrijfgeld, materiaal en btw) De lessen worden gegeven in een gezellige sfeer in kleine groepjes op voor jou bestemde avonden van 19.00 tot 22.30.


 
E-mailen
Bellen