A Touch for light
/

Light up your Life

 


De praktijk is elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Telefonisch bereikbaar ook maandag- en donderdag avond tot 21.30 

Vrijdagavond en in het weekend is de praktijk gesloten. 


AANBIEDING NOVEMBER 2020: Alle behandelingen op afstand- Tarot en orakel readingen - Soul coaching voor € 25,- 


Soul coach Middelburg

Hallo! Wat leuk dat je op mijn website even rond komt kijken.  

Lees alles gewoon even door, heb je vragen  dan kun je me deze altijd telefonisch of per e- mail stellen. 


Nieuw: Jaarlegging voor 1 november 2020 t/m 31 oktober 2021.

Ben jij benieuwd wat het komend jaar jou gaat brengen... waar je mogelijkheden en je uitdagingen komen te liggen? Dan is dit exact iets voor jou. Deze legging zal ik na jouw aanvraag doen waarbij je een uitgebreid verslag krijgt via de e-mail. Ook is het mogelijk een gesproken sessie te boeken via messenger. 

Healing en huiszuivering: 

Hierbij werk ik op afstand, waarbij ik gebruik maak van Kosmische en Engelen Energie. Tijdens een vooraf afgesproken tijdstip, focus ik me op jouw energie en krijg ik te horen en te voelen wat ik kan en mag doen om jou te helpen. 

Soul-coaching:

Wil je weten wat je zielen doel is, waar je je bevindt op je zielen pad, dan is Soul-coaching en Soul-searching iets voor jou. Door je geboortedatum kan en mag ik me afstemmen op jouw ziel om je meegenomen bestemming te zien, het vorig leven wat belangrijk is voor dit leven en eventuele lidtekens op je ziel. 

Hierdoor is het mogelijk voor jou om tot begrip te komen van hetgeen je in je leven meemaakt, je krijgt dan zogezegd een kijkje achter de schermen. 


Mogelijkheden waaruit tijdens een afspraak gekozen kan worden:

 • Chakra balancering en aura Healing.
 • Engelen en White time Healing.
 • Tarot - Orakel reading als inzicht in je ontwikkeling.
 • Een Soul- search, waarbij in kaart wordt gebracht wat je doel is, wat je als uitdaging hebt meegenomen en hoe je hieraan kunt werken.
 • Afstand healing met energetische symbolen, kristallen en kruiden.

Workshop / Cursussen:

Omdat ik het heel fijn vind om anderen mijn gevonden levensvreugde en geluk mee te geven heb ik besloten om ook workshops te geven.

 • Workshop: De Intuïtieve Lenormand
 • Workshop: Inzicht in de Tarot 1 en 2.
 • Maancirkels: Bij nieuwe en volle maan, on-line via skype, zoom of messenger of in mijn praktijk. Bij meerdere interessen kunnen groepen worden samengesteld.
 • Workshop: Reis naar binnen.. Kom in contact met je kern d.m.v. Meditatie en gebruik van orakel kaarten.
 • Algemeen Spirituele ontwikkeling bij H.S.P. (Hoog gevoeligheid en hoog empathisch vermogen)
 • Maanfeesten zoals: Samhain, Yule, Imbolc...

Deze workshops zullen beginnen in september, op een nieuwe lokatie Deze is speciaal voor cursussen en workshops aangezien we rekening dienen te houden met social distancing.

Consulten en Tarieven.

Hier vind je de verschillende mogelijkheden nogmaals beschreven, met daarbij wat per onderdeel jouw eigen investering zal zijn. 

Door een open levenshouding aan te nemen, leer je iedere keer opnieuw van jezelf en van de mensen om je heen. Wil je daarbij een helpende hand dan heb ik hiervoor verschillende manieren ter beschikking.

Ben je geïnteresseerd geraakt om een consult te boeken of een van de cursussen of workshops te volgen, om zo samen aan jouw Zieledoel te werken, neem dan gerust contact met me op, of vul onderstaand contactformulier in.

Mogelijk tot ziens,

Viviane 

 


 

 

 

 
E-mailen
Bellen