A Touch for light
/

Light up your Life

 


Spiritueel Coach Middelburg


Hallo! Wat leuk dat je op mijn website even rond komt kijken.  Ik wil graag mededelen wat A Touch for Light voor mij betekend.

Ik ben namelijk al lang bezig, zo'n 25 jaar om me spiritueel en geestelijke te ontwikkelen. natuurlijk door het volgen van studies, maar zeker niet in de laatste plaats door steeds aan mezelf te werken. Zoals vele lichtwerkers, is ook mijn leven niet gemakkelijk gegaan. Door steeds te blijven werken aan mezelf, door zelfonderzoek o.a. heb ik  rust en levensvreugde bereikt. 

Het is deze vreugde die ik zo graag wil doorgeven aan hen die bij me op consult komen. Het leven gaat natuurlijk niet altijd over rozen en dat weet iedereen. Door  contact met het energieveld dat zich rondom de aarde bevindt, ook wel de akasha kronieken of het wereld geheugen, is het voor mij mogelijk om antwoorden te geven op jouw belangrijkste levensvragen. Hier door kan het mogelijk worden dat je je omstandigheden in een ander licht gaat zien en begrijpen zodat je je omstandigheden kunt leren accepteren. Voor mij is er niets fijner en belangrijker jou door te geven hoe je ook een punt in je leven kunt bereiken waar je gelukkig bent en je het leven vreugdevol kunt omarmen. 

Tijdens een consult nu zal ik vanuit deze vreugde en rust in mezelf met jou samen gaan werken om je tot inzicht te laten komen over je te bewandelen levenspad. Door gebruik te maken van de vele tot mijn beschikking staande middelen, zoals Soulconnection, de Engelen,  massage of White Time healing, bach bloesems of het leggen van kaarten, ben ik in de mogelijkheid jou te helpen om je zieledoel en pad te zien.

Deze codes kunnen je helpen begrip te krijgen over jouw opdracht en doel in dit leven, over  de fase waarin je  ziel zich bevindt en je karmacode oa.Vormen van Healing:

  • Chakra balancering en Healing.
  • Healing met de Engelen
  • Code van de Ziel
  • Ontspanningsmassage voor delen van het lichaam - Dit in combinatie met Energetisch Healen van bv. Aura en Chakra's
  • Massage met magneten. Deze massage kan over de kleding worden gegeven.Workshop / Cursus.

Ook worden workshops en cursussen gegeven, hiervoor ben ik op dit moment bezig met een nieuwe locatie waar deze gegeven zullen worden in de toekomst. Op gebied van tarot, Lenormand maar ook wanneer je jezelf verder spiritueel wilt ontwikkelen zullen genoeg cursussen en trainingen worden aangeboden. Verder zal ook aandacht gegeven worden aan de creativiteit door bv. Intuïtief schilderen, intuïtief tekenen met was en nog veel meer.


Consulten en Tarieven.

Hier vind je de verschillende mogelijkheden nogmaals beschreven, met daarbij wat per onderdeel jouw eigen investering zal zijn. 

Door een open levenshouding aan te nemen, leer je iedere keer opnieuw van jezelf en van de mensen om je heen. Wil je daarbij een helpende hand dan heb ik hiervoor verschillende manieren ter beschikking.


Mogelijk tot ziens,

Viviane

Ben je geïnteresseerd geraakt om een consult te boeken of een van de cursussen of workshops te volgen, om zo samen aan jouw Zieledoel te werken, neem dan gerust contact met me op, of vul onderstaand contactformulier in.