A Touch for light
/

Light up your Life

 


Hallo Mooi mens!       

Wat leuk dat je even  op mijn website rond komt kijken.  Lees alles gewoon even door, heb je vragen  dan kun je me deze altijd telefonisch of per e- mail stellen.


Op dit moment werk ik zowel op afspraak in de praktijk als ook op afstand. Vooral een afstand healing werkt op afstand intenser, omdat je dan in je eigen omgeving verblijft.

Bij een consult werk ik altijd een uur van te voren aan je chakra's, je aura en heb ik zielcontact met jouw eigen ziel om op deze wijze een duidelijk inzicht te krijgen wat er precies voor jou op dit moment nodig is.

Je hoeft bij een afstand healing  ergens rustig te gaan liggen of te gaan zitten en eventueel een kaarsje en/of wierook  te branden, of een rustig muziekje op te zetten.  Meestal duurt een sessie 30 minuten. Waarna het aangeraden is de verdere dag rustig aan te doen en veel te drinken om de afvalstoffen te helpen uit het lichaam te gaan.  Na de healing hebben we weer even contact zodat ik jou mijn bevindingen door kan geven. Je kunt er ook voor kiezen om een verslag per e-mail te laten toesturen ( hiervoor reken ik dan €15,- extra). Dit is fijn om later nog eens door te kunnen lezen.

Ook kan gekozen worden voor een tarot legging, een zielen spiegel beschrijving of een spiritueel horoscoop te laten trekken.  Bij een tarot legging kan je vooraf een (open) vraag stellen.  Vooraf aan iedere vorm van consult ( healing / coaching / orakel legging) heb ik je volledige geboortenaam,  de geboortedatum - en plaats van je nodig.

Bel me gerust, want in deze tijd kunnen vele vragen je bezig houden. Ik doe echter niet aan toekomst voorspellingen. Wel kunnen we samen kijken hoe je het beste door bepaalde situaties heen kunt komen en wat dit voor jou kan betekenen.

De praktijk is elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Telefonisch bereikbaar ook maandag- en donderdag avond tot 21.30. de weekend is de praktijk gesloten. Tel. nr.: +316 460 77 296


Intuïtief en Spiritueel Coach Middelburg

Als je met levensvragen zit, of je zit momenteel niet zo fijn in je energie, als je je opeens bewust wordt dat je een andere kant op wilt m.b.t. je werk, als je wilt weten wat je doel hier op aarde is, dan kunnen we samen de antwoorden op je vragen bespreken. Dit leven is een reis van loslaten en bewust worden wie je nou eigenlijk bent. Je wilt je verder spiritueel ontwikkelen om zo je mooiste leven te leven. Ik ben al ruim 30 jaar met spirituele ontwikkeling bezig en begeleid ik mensen met veel liefde en plezier om zo weer balans in hun leven te krijgen. Door adviezen, vanuit mijn contact met Lichtmeesters, Engelen, Gidsen, kan en mag ik raad geven waar jij dan weer mee verder kunt. Wel ga ik ervan uit dat jij hier ook echt mee aan de slag gaat, want alleen zo, kunnen de Kosmische adviezen ook werkelijk in  jouw leven vorm gaan krijgen.

Tevens begeleid ik hen die zich als Lichtwerker verder wensen te ontwikkelen.


Tarot- Lenormand- en/of Orakel leggingen

Als je vragen hebt over een bepaalde situatie waar je je op dit moment in bevindt, is het vaak heel inzichtelijk om hierop de kaart te laten leggen. Ik stem me dan af op jouw energie en gebruik aan de hand van jouw vraag de Tarot of de Lenormand kaarten, met als afsluiting ter nader inzicht een of meerdere orakel kaarten. Ik werk veel met de engelen tarot en engelen orakel kaarten.


Healing en huiszuivering: 

Als je hoog gevoelig bent, kan het zeker vaak voorkomen dat je zwaardere energieën oppakt van mensen, plaatsen en emoties om je heen. Zeker in deze tijd is het moeilijk om je eigen energie hoog te houden. Merk jij dat je regelmatig volkomen onverwacht van stemming verandert, dat je eerst lekker in je vel zat en dan opeens, b.v. na een bezoek aan een winkel, je wordt geconfronteerd met sombere gevoelens of gedachten? Dan kan het zeker zijn dat je zwaardere energieën hebt opgepikt. 

Als energetisch therapeut kan ik wanneer ik me op je afstem, voelen wat er in je aura en in je leefomgeving niet thuishoort. Ik maak hierbij gebruik van Kosmische en Engelen energie. Om zo jou en jouw omgeving te zuiveren en weer in balans te brengen. Ook zal ik je enkele tools meegeven om dit in de toekomst te voorkomen.

Tijdens een vooraf afgesproken tijdstip, focus ik me dan op je en krijg ik te horen en te voelen wat ik voor je kan en mag doen.

Spiritueel advies:

Wil je weten wat je zielen doel is, waar je je bevindt op je zielen pad, dan is Soul- Coaching  iets voor jou.  Door je geboortedatum kan en mag ik me afstemmen op jouw ziel om je meegenomen bestemming te zien, het vorig leven wat belangrijk is voor dit leven en eventuele lid tekens op je ziel. Ook kan ik m.b.v. de pendel een uitgebreide zielen spiegel maken, waar je dan verslag van krijgt via de e-mail.

Hierdoor is het mogelijk voor jou om tot begrip te komen van hetgeen je in je leven meemaakt, je krijgt dan zogezegd een kijkje achter de schermen. 


Mogelijkheden waaruit tijdens een afspraak gekozen kan worden:

 • Chakra balancering en aura Healing.
 • Engelen en White time Healing.
 • Tarot - Orakel reading als inzicht in je ontwikkeling.
 • Een Soul- search, waarbij in kaart wordt gebracht wat je doel is, wat je als uitdaging hebt meegenomen en hoe je hieraan kunt werken.
 • Healing met energetische symbolen,  etherische kristallen, kruiden en bloesems.
 • Zuivering van je leefomgeving en healing.
 • Een spiritueel horoscoop laten maken en  een getypt verslag via e-mail toegestuurd krijgen.

In deze tijd vinden de consulten vaak plaats op afstand. Je boekt een consult of een healing en deze vindt dan plaats gewoon bij jou thuis, via telefoon of energetische uitwisseling, waarna telefonisch de bevindingen doorgegeven worden.


Workshops

Omdat ik het heel fijn vind om anderen mijn gevonden levensvreugde en geluk mee te geven heb ik besloten om ook workshops te geven.

 • Workshop: De Intuïtieve Lenormand
 • Workshop: Intuïtief Tarot lezen
 • Cursus: Ziel inzicht door middel van de tarot.
 • Workshop: Pendelen Basis
 • Cursus: Geestelijk pendelen van een Zielenspiegel.
 • Algemeen Spirituele ontwikkeling bij H.S.P. (Hoog gevoeligheid en hoog empathisch vermogen)
 • Inwijding in Engelen therapie, werken met Etherische kruiden, kristallen en bloesems.

Ook bij de workshops, werk ik tegenwoordig d.m.v. e-mail. Ik stuur je het materiaal van de jouw gekozen workshop op.  Nadat je het materiaal hebt bestudeerd, hebben we  via Zoom, Skype of Messenger contact om jouw vragen te beantwoorden en enkele oefeningen te bespreken..

Door een open levenshouding aan te nemen, leer je iedere keer opnieuw van jezelf en van de mensen om je heen. Wil je daarbij een helpende hand dan heb ik hiervoor verschillende manieren ter beschikking.

Tarieven:

Ik hanteer als uitgangspunt € 1,50 per minuut, waarbij gekozen kan worden tussen: 60 en 90 minuten.

Ben je geïnteresseerd geraakt om een consult te boeken of een van de cursussen of workshops te volgen, om zo samen aan jouw Zielen doel te werken, neem dan gerust contact met me op, of vul onderstaand contactformulier in.


Ik hoop je spoedig te horen of te zien per telefoon - video- call of live.

Viviane 

 


 

 

 

 
E-mailen
Bellen