A Touch for light
/

Light up your Life

 


Door de wereld situatie geef ik tegenwoordig cursus online. Hierbij stuur ik je de manual toe van de workshop van jouw keuze en kun je thuis al wat oefenen. Dan worden 2- 3 video sessies ingepland, waarbij je dan je vragen kunt stellen en we samen nog wat mogelijkheden kunnen doornemen.

Uit de volgende workshops kun je kiezen:

Workshop Lenormand:

Heb je altijd al met de Lenormand kaarten willen werken, vond je haar kaarten mooi en werd je getrokken door de mystiek achter haar persoon, haar leven en haar inzichten binnen het leggen van kaarten, dan is dit nu je kans. In deze workshop wordt inzicht gegeven in haar manier van kaarten leggen, haar zienswijze en haar kaarten.

Wat komt aan bod?

- Betekenis van de Lenormand kaarten.

- je leert actief verschillende Lenormand leggingen.

Door deze workshop op een praktische manier en in een veilige omgeving van kleine groepjes te geven, krijg je al gauw begrip van de kaarten en inzichten in de totale leg wijzen. Na het doen van de workshop kan je deelnemen aan de Lenormand oefenavonden.

Jouw investering in deze workshop is € 55,- voor het manual en  1 sessie van 2 uur of 2 sessies van een uur.

Wil je na het volgen van deze workshop oefenen, dan bied ik de mogelijkheid om in een groepje met elkaar te oefenen. Hier krijgen alle cursisten die bij mij een van de orakel workshop of cursussen hebben gevolgd, de gelegenheid om met elkaar te oefenen.

Wil je je voor deze leuke workshop inschrijven, neem dan even contact met me op d.m.v. het contact formulier op de eerste tab, of neem telefonisch contact.

Workshop Lenormand deel 2:

Na de basis workshop Lenormand kaarten, waarbij de nadruk ligt op de betekenissen van de kaarten en de 9-kaart legging is het mogelijk een vervolg workshop te doen.  Hierbij ligt de nadruk op het trainen van de grote Lenormand legging en de onderlinge verbanden van de kaarten en de onderlinge combinaties meer aan bod te laten komen. Hierbij zal vnl. gebruik gemaakt worden van de expanded versie van de Gilded Reverie deck gemaakt door Ciro Marcelli.

Ook zal meer aandacht besteed worden aan specifieke vragen vanuit de vraagsteller, zoals: relatie- en carrière gerelateerde vragen.

Workshop pendelen (Radiësthesie)

Ben je geïnteresseerd in het pendelen, heb je een pendel maar weet je niet helemaal hoe deze te gebruiken. Heb je het wel eens geprobeerd, maar je weet niet helemaal wat er nou precies gebeurd? dan is deze workshop voor jou geschikt.

Bij het pendelen stel je vragen en leg je daardoor contact via je eigen wijsheid met je eigen onderbewuste en je Hoger zelf. Alles hangt daarmee af van het stellen van de vragen en welke middelen je gebruikt. Er openen zich toegangen tot het onderbewuste waar de gewenste informatie kan of mag worden verkregen.

Tijdens de workshop wordt een begin gemaakt om je te leren:

- Pendel veiligheid

- Manier van vragen stellen

- Pendelogram gebruik.

- Interpretatie van de pendelbewegingen.

Jouw eigen investering bij het volgen van een van de workshops bedraagt: € 50,- met 1 sessie van 2 uur of 2 sessies van 1 uur.

 Zielsinzicht m.bv. de Tarot

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in het gebruik van tarot en orakelkaarten, dan is deze cursus voor jou zeker een must. Je leert hier alles over de grote Arcana, de kleine Arcana en diverse gebruikte leggingen. Door met de tarot te leren werken, werk je bewust aan het op gang brengen van je innerlijke processen. Je leert de taal van de symbolen en je kunt hierdoor tot een hoger Universeel Inzicht komen in de processen in en rond je. De Tarot helpt je innerlijke (eigen) wijsheid omhoog te laten komen. Zij wordt gezien als de spiegel van je ziel.

Wat komt aan bod?

-        De Grote Arcana (1 manual en 2 sessies)

-        De Kleine Arcana ( 1 manual en 2 sessies)

-         Extra informatie - leggingen (1 sessie)

Na het volgen van deze cursus kan je deelnemen aan de Tarot- oefenavonden, met meerdere cursisten van de workshops en de cursussen. Zo doe je ervaring op in het werken met welk orakel dan ook.

Voorwaarde: de enige voorwaarde is enthousiasme en interesse in het gebruik van de tarot op een diagnostische manier.

Voor de totale workshop bedraagt jouw eigen investering: € 200-  ( hiervoor krijg je de 2 manuals en in totaal 5 sessies)

Nieuw:

Workshop: Intuïtief Orakelkaarten lezen:

Wil je je graag verdiepen in het lezen en leggen van kaarten en ben je intuïtief ingesteld, dan is deze workshops voor jou. Hier gaan we samen m.b.v. jouw intuïtie, de kaarten van jouw keuze verkennen en gebruiken om situaties te onderzoeken en vragen te beantwoorden. Mocht jij nu op een punt in je leven zijn belandt waarin je jezelf afvraagt: hoe nu verder dan is dit een tool ideaal geschikt voor jou om je situatie en je vragen te onderzoeken. Menig cursist was super enthousiast over dit workshop en de mogelijkheden welke dit hen gegeven heeft.

Jouw eigen bijdrage voor deze fantastische workshop bedraagt  €35,- Waarbij je gebruik maakt van eigen orakelkaarten tijdens een sessie van 2 uur.


Als je over bovenstaande workshops nog vragen hebt, stuur me dan gerust een mail op: atouchforlight@kpnmail.nl, of neem telefonisch contact op via tel.: 06-46077296


Viviane

 
E-mailen
Bellen